Vila Marilena 2

Platamon, Olimpska regija

već od 90€

Opis destinacije

PLATAMON se nalazi u oblasti Pieria (Olimpska regija), 3 km od Nei Porija i 10 km od Leptokarije, i važi za mesto u ovom delu regije sa najmanje stranih turista. Ipak poslednjih godina se ova situacija menja i polako se povećava i broj turista iz Srbije, a i iz ostalih zemalja u okruženju Grčke.Platamon ima dve uređene šljunkovite plaže koje se nalaze sa leve i desne strane luke, a postoji i peščana plaža u kojoj možete uživati ispred kampa Kalamaki.Na plažama postoje beach barovi na kojima se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju posebno već ih dobijate na korišćenje uz narudžbinu pića. Mesto, kao i sva slična letovališta u Olimpskoj regiji, ima dosta sadržaja: prodavnice, markete, kafiće, taverne, apoteke, butike, ribarnice, lokale brze hrane (giros) i šetalište pored mora. Na brdu iznad mora, tačnije između mesta San Pantelejmon i Platamona, nalazi se čuveni vizantijski zamak (tvrđava) iz 13. veka.

Informacije

SMEŠTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

 • More > 30m
 • Plaža > 100m

Oprema

 • Klima
 • Kuhinja
 • TV
 • Wifi

Broj nocenja

 • 10 Noćenja

Broj kreveta

 • 2 Kreveta
 • 3 Kreveta
 • 4 Kreveta
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Prevoz
 • Program putovanja
 • Uslovi plaćanja
Uskoro cenovnik za LETO 2021...
Vila Marilena 2 (Platamon) se nalazi u samom centru Platamona, na svega 30 metara udaljenosti od šetališta pored mora i luke, i na stotinak metara od uređene plaže. Sastoji se od četvorokrevetnog apartmana u prizemlju i dvokrevetnih i trokrevetnih studija na drugom spratu objekta. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), krevete za dve (dva standardna ležaja) ili tri osobe (francuski + standardni ležaj), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Pojedini studiji nemaju terasu u okviru same smeštajne jedinice, već imaju izlaz na zajedničku terasu (posebno označeno u cenovniku). Sve smeštajne jedinice opremljene su klima-uređajem (doplata na licu mesta 3€ dnevno u studiju i 5€ dnevno u apartmanu) i TV-om. Veličina studija je cca 20-22m2 + terasa, a apartmana cca 40m2 + terasa. Vila Marilena 2 nema sopstveni parking. Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samomstudiju.

PROGRAM PUTOVANJA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE ORGANIZOVAN AUTOBUSKI PREVOZ 
1. dan – Sastanak grupe je u Beogradu, na Sajmu, ispred hale 11, dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 18:00 (u slučaju promene vremena i mesta polaska, putnici će biti blagovremeno obavešteni). Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 18:30 (pumpa NIS); Požarevac – 18:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 19:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 19:30 (motel Stari hrast); Batočina – 19:45 (restoran Kapija Šumadije); Jagodina – 20:15 (pumpa Coral); Ćuprija – 20:20 (motel Ravanica); Paraćin – 20:25 (restoran Tito); Pojate – 20:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 20:50 (pumpa NIS); Niš – 21:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Leskovac – 22:10 (motel Atina); Vranje – 23:30 (pumpa NIS). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 19:15 /ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Krnjevo (“Kafana za dva dana”) u 19:10/ (u trajanju od oko 15 minuta) i Leskovac (restoran Bavka) /ili u slučaju nepredviđenih okolnosti motel Predejane u 22:20 ili motel Džep 22:25/ – 22:15 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.
2. dan – Dolazak u mesto boravka je predviđen u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.
Poslednji dan ugovorenog boravka – Napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa je u kasnim popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.

PROGRAM PUTOVANJA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ:
1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
*Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

MS

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu