Sunrise Village Hotel

Platanias, Krit

Opis destinacije

Sa površinom od 8.261km2 ostrvo KRIT je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike i zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Zapadni deo Krita poznat je po divnim peščanim plažama, atraktivnim predelima (kanjon Samaria, Elafonissi, Balos...). Turistička mesta Amudara I Kokini Hani nalaze se u blizini glavnog grada Herakliona. Hersonisos I Malja su poznati po burnom noćnom životu I dugim peščanim plažama. Stalidai i Agios Nikolaos porodična mesta sa lepim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Položaj: Nalazi se u letovalištu Platanjas, 12km od centra Hanje i 24km od aerodroma. Okružen je maslinjacima i zelenilom, u mirnom delu, na 800m od samog centra.
 
Plaža: Prelepa peščana plaža Platanjasa udaljena je 550m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu.
 
Hotelski sadržaj: Restoran, bar pored bazena, otvoreni bazen sa delom za decu, Wi-Fi, dečije igralište, parking. Peškiri za plažu su dostupni uz doplatu. 
 
Smeštaj:  Hotel raspolaže sa ukupno 65 studija i apartmana.
Studiji su prostrani i udobni, veličine 28m2 i primaju do 3 osobe. Svi imaju balkon, 2 zasebna kreveta, sofu (po potrebi služi kao ležaj za treću osobu), kupatilo sa kadom, malu kuhinju, mini frižider, klima uređaj, besplatan Wi-Fi, SAT TV, sef, bojler i fen za kosu.
 
Usluga: All Inclusive – sve uključeno, po hotelskim pravilima.
AI uključuje: doručak, ručak i večeru (otvoreni bife - samoposluživanje), dečiji meni;
lanč paket (potrebno je zatražiti ga na recepciji dan ranije);
sve grickalice i obroke na baru pored bazena od 10.00h do 18.00h; 
domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 22.45h; 
kafe i čajevi od 08.00h do 22.45h; 
sladoled od 10h do 21.00h.
 
Komentari/Napomene/Preporuke: Izvrstan hotel. Sobe su čiste i uredne. All inclusive restoran ima u ponudi izvrsnu hranu koju sami birate, standardna i grčka jela, roštilj uz grčki ples. Sve u svemu, veoma lep i čist porodičan hotel sa sjajnim osobljem koje će vaš boravak učiniti vrednim uživanja.
1. dan - Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu sa predstavnikom agencije kod šaltera agencije DVA SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA LETA kada i ZAPOČINJE PAKET ARANŽMAN. Predstavnik agencije će vam na aerodromu podeliti dokumenta i potom odlazite do šaltera za check-in, prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje. Let do Krita traje oko 1h i 50 min. Po sletanju, pristupate šalterima za pasošku kontrolu, zatim podižete predati prtljag, a na izlasku vas čeka predstavnik agencije sa tablom agencije. Smeštaj u transfer na koji vas je predstavnik uputio i prevoz do hotela. Ulaz u hotelske sobe je prema pravilima hotela koje može biti posle 14 h.
Po dolasku u hotel, prijavljujete se na recepciji hotela, tako što predajete vaš vaučer i popunjavate hotelski formular sa osnovnim podacima. Raspored soba vrši isključivo recepcija. Info sastanak sa predstavnikom ćete imati u zakazano vreme koje dobijate u koverti sa ostalim korisnim informacijama i brojem telefona predstavnika agencije.

2. – 10. dana - Boravak na bazi uplaćene usluge. Mogućnost odlaska na fakulatativne izlete u organizaciji našeg lokalnog partnera. Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom i vremenu leta za povratak u Srbiju dobijate 1 dan pre povratka putem poruke na recepciji vašeg hotela i putem viber poruke od našeg predstavnika.

11. dan - Po odjavljivanju iz hotela/apartmana (vreme odjave-prema pravilima hotela, oko 10h, a najkasnije do 12h ), transfer dolazi po vas u zakazano vreme i prevozi vas na aerodrom na Kritu. Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje. Let za Beograd. Po sletanju na aerodrom u Beogradu, završava se vaš program putovanja. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu