Pharaon Azur Resort

Hurgada, Egipat

  • Pharaon Azur Resort

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je okružen zelenilom i nalazi se 16 km južno od Sakale. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je 12 km.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu dugu 400 metara, ležaljke i suncobrani uračunati u cenu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, lobi, lobi bar 24h, a la carte restorani (kineski, italijanski i orijentalni), bar na plaži, bar pored bazena, 2 otvorena bazena za odrasle i dečiji deo sa mini toboganima, terasa za sunčanje, Wi-Fi internet u zajedničkim delovima hotela. Sportske aktivnosti aerobik, košarka, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, tenis, dečije igralište, mmini klub, animacija tokom dana i večeri. Spa i wellness centar, sauna, hamam, đakuzi, masaža, fitnes centar, bilijar, najam bicikala, usluga pranja i peglanja veša, room servis, usluga čuvanja dece, sportovi na vodi i ronjenje.

Sobe:
Raspolaže sa ukupno 326 smeštajnih jedinica. Sve na raspolaganju imaju kupatilo (tuš/kada), klima uređaj, telefon, SAT TV, fen za kosu, minibar, sef, balkon ili terasu. Standardne dvokrevetne sobe su (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili standardne dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj).

Usluga:
All inclusive (samoposluživanje-po principu švedskog stola).

Kontakt:
https://www.azur.travel/azur_hotels/pharaoh-azur-resort/ 

Napomena: 
Ovaj kompleks sa puno zelenila i sadržaja, namenjen je za sve tipove gostiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu