Nissiana Hotel and Bungalows

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres - kyparissos, po drugom od grčke reči kanu - kypros, ili po latinskom nazivu za bakar - Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
oko 200m od Nissi peščane plaže, oko 3km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodrom Larnaka. Hotel ima glavnu hotelsku zgradu gde se nalaze  standard sobe a preko puta hotela nalaze bungalovi. Ispred hotela je autobuska stanica.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran,  bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, loby bar, wifi  internet, unutrašnji bazen, igralište za decu, fitnes centar, ostava za prtljag, parking. 

Sobe:
kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar, SAT TV, sef, telefon.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela)
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu