Maldivi - Triton Beach Hotel

Mafuši, Maldivi

već od 940€

Opis destinacije

Ostrvska država u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje kupanja, jedrenja i ronjenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m); od kojih je naseljeno 218; dok je oko 95 pretvoreno u turističke centre. Ostrva koja sačinjavaju Maldive grupisana su u dva skoro paralelna niza, međusobno udaljena oko 30km. Pravcem istok-zapad prostiru se u dužini od 130km. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta. Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Atoli (koralni sprudovi) su formirani potapanjem vulkanskih kupa. Tokom istorije, u plitkom obalnom pojasu, bezbrojne koralne kolonije postepeno su okruživale vulkanske kupe. Spuštanjem dna okeanskog basena, prstenasti koralni sprudovi su postepeno narastali, a vulkanske kupe lagano nestajale ispod mora.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
10 dana (7 noćenja) avionom
Mart / April / Maj
Individulani polasci svakodnevno od 01. marta 2021.

Tip smeštajne jediniceUslugaCena po osobi
10D/ 7N
Deluxe Double Room
PolupansionOD 940 €
Pun PansionOD 1030 €

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
-Avio prevoz na relaciji Beograd- Male - Beograd avio kompanijom Fly Dubai (presedanje u Dubaiju) -  važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja;
-Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli
-Kolektivni transferi prema programu;
-Troškovi organizacije putovanja;
-U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7);
-Aerodromske takse  (ukupno oko 177,62 eur po osobi - podložne su promeni do dana polaska na putovanje)
-Boravišna taksa u hotelu

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO
- PCR test u iznosu od 9000 RSD - Za ulazak u Republiku Maldivi potrebno je priložiti negativan PCR test ne stariji od 72 sata od datuma uzorkovanja.
- PCR test na Maldivima. Gosti koji borave na ostrvu Maafushi su u obavezi da obave PCR testiranje i pre povratka sa Maldiva. PCR test ne može biti stariji od 72h od datuma uzorkovanja. Testiranje se može obaviti na ostrvu Maafushi. Okvirna cena testa je 100 USD po osobi.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (za državljane Republike Srbije). PUTNICIMA SE PREPORUČUJE ZAKLJUČENJE POLISE PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJE SA DODATNIM POKRIĆEM ZA COVID 19.
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
- Nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI:
Okvirne cene nekih od najtraženijih izleta, plaćanje na licu mesta:
- Noćno pecanje  - ulovite svoju večeru: 20 USD po osobi
- Plivanje sa kit ajkulama i ražama: 85 USD po osobi
- Snorkeling na 3 koralna grebena i posmatranje delfina; u cenu je uključen ručak: 30 USD po osobi
Hotel i spa centar Triton Beach se nalazi u Mafušiju na atolu Kafu, 26 km od grada Male. U ponudi ima otvoreni bazen koji radi tokom cele godine i pogled na more. Na raspolaganju su pribor za roštilj, sadržaji za sportove na vodi i restoran.

Sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti. Smeštajne jedinice opremljene su i kuvalom. Sve sobe uključuju sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile i besplatan toaletni pribor. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Recepcija radi non-stop. U okviru objekta nalazi se i frizerski salon.

Ponuda objekta uključuje korišćenje bicikala. Oblast je idealna za gnjuranje. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Male, udaljen 27
1. dan BEOGRAD - DUBAI
Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Dubai u 13h05 časova (let FZ1746, avio prevoznik Fly Dubai). Planirano vreme dolaska u Dubai 21h20-lokalno vreme. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma.

2. dan DUBAI - MALE
Nastavak putovanja. Planirano vreme poletanja aviona za Maldive je u 01h40 časova  - lokalno vreme (let FZ1207, avio prevoznik Fly Dubai). Planirano vreme sletanje na aerodrom Male u 06h55 časova - lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u sobe posle 14h00 časova - lokalno vreme. Noćenje.

3. - 8. Dan MALDIVI
Doručak. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor na rajskim plažama uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

9. dan  MALE - DUBAI
Doručak. Slobodan dan do dogovorenog vremena za transfer na aerodrom. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanja za Dubai je oko 23h30 časova (let FZ1570, aviokompanija Fly Dubai). Planirano vreme dolaska u Dubai oko 03h10 časova.

10. Dan DUBAI - BEOGRAD
Nastavak putovanja. Planirano vreme poletanja aviona za Beograd je oko 09h05 časova (let FZ1745, aviokompanija Fly Dubai). Planirano vreme dolaska u Beograd je oko 12h05 časova.
Cene u tabelama su izražene u evrima i plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po sredjem kursu NBS

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na putovanje.

- uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 75% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

- Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

- Čekovima građana

TLL

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu