Kuća Apostolis

Nei Pori, Olimpska regija

već od 50€

Opis destinacije

Nei Pori ili Novi Pori ( u prevodu: Novo Mesto) je mlado letovalište koje je ime dobilo po Starom Poriju (Palei Pori), koji se nalazi desetak kilometara od obale. Mnogi Grci koji se bave turizmom u pomenutom letovalištu i žive tokom cele godine, pa shodno tome ovo mesto pored velikog broja hotela i apartmana ima još osnovnu školu, Dom zdravlja, kulturni centar, mnoštvo igrališta za decu i čak dva fudbalska igrališta. Svi vi koji volite čisto turistička mesta, a opet dohvat ruke da vam je idetično grčko ribarsko mestašce sa bogatom tradicijom, treba da izaberete ovo letovalište za odmor 2019. godine. Možda mnogima zvuči već sto puta viđeno ali ono što je sigurno da će svako ko izabere Nei Pori uživati u prelepoj peskovitoj plaži s vodom bistrom i čistom, kao da ste na nekom od poznatijih grčkih ostrva. Plaža je duga i veoma široka, čak 70 metara, a najbitnije je da nema meduza. Plus, na istoj postoje tuševi i kabine za presvlačenje, a uz samo plažu nalazi se veliki broj taverni, kafića i prodavnica. Takođe, pruža mogućnost uživanja u mnogim zanimacijama i sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

 • Plaža > 120m

Oprema

 • Klima
 • Kuhinja
 • TV
 • Wifi

Broj nocenja

 • 10 Noćenja

Broj kreveta

 • 2 Kreveta
 • 3 Kreveta
 • 4 Kreveta
 • 5 Kreveta
 • Cenovnik
 • Opis smeštaja
 • Prevoz
 • Program putovanja
 • Uslovi plaćanja
Uskoro cenovnik za LETO 2021...
Lokacija: Kuća Kalouda se nalazi u južnom delu Nei Porija, u mirnom okruženju na 120 metara od velike peščane plaže. U blizini su dobro snabdeveni veliki i mini-marketi.

Opis: Dupleks apartmani se nalaze na drugom spratu, dok su studiji na trećem spratu, opremljene su kuhinjama, TV aparatima i klima uređajima. Studiji i duplex apartmani poseduju velike terase. Posteljina je sastavni deo opreme, a gosti donose svoje peškire. O higijeni smeštajne jedinice se straju putnici za vreme njihovog boravkau istim.

Dodatni sadržaji: Kuća Apostolis poseduje Wi Fi. Agencija ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude. Parking se nalazi na ulici ispred vile.

Klima uređaj: doplata 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici.
AUTOBUSKI PREVOZ – HALKIDIKI I OLIMPSKA RIVIJERA
MESTO POLASKAC E N A
OdrasliDeca do 12. g
Novi SadLokomotiva, železnička stanica6550
BeogradMesto polaska biće naknadno određeno
PožarevacAuto put- restoran ,,Požarevačka petlja,,
SmederevoMotel Kolari6045
VelikaPlanaMotel Plana
MarkovacMotel Stari Hrast
BatočinaAuto put – restoran Kapija Šumadije
JagodinaBenzinske pumpe Coral ili Lukoil na autoputu
ĆuprijaAuto put – motel Ravanica5540
ParaćinAuto put – restoran Tito
PojateAuto put – motel Evropa
AleksinacAuto put - benzinska pumpa Jugopetrol
NišBenzinska pumpa preko puta Hotela Nais
LeskovacRestoran Bavka5035
VranjeNova naplatna rampa
Povratak je poslednjeg dana smene iz cenovnika, oko 12.00 h po grčkom vremenu
1.dan Polazak iz Novog Sada prema odabranom datumu iz tabele. Informacija o tačnom vremenu polaska dobija se u agenciji 2 dana pre polaska. Pauze su predviđene na odmorištima duž autoputa u trajanju do 30 min, u motelu ,,Predejane,, ili „Bavka“ u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće toalet pauze, po potrebi, jedna u Makedoniji i jedna po ulasku u Grčku.

2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 

12. dan Prema datumu iz tabele, napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka, informiacija se dobija od predstavnika agencije kao i na info tabli smeštajnog objekta). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak na mesto polaska u jutarnjim/prepodnevnim časovima.
Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora.

30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.

Na rate čekovima građana: 30% prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama (čekovi se ispisuju i deponuju 15 dana pre polaska na put i ne mogu se deponovati naknadno) datumirani na 15. u mesecu, zaključno sa 15.11.2020.

MGT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu