Hotel Pure Salt Garonda

Palma Nova, Majorka

Opis destinacije

Majorka (španski i katalonski: Mallorca) je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru i deo je arhipelaga Balearska ostrva (katalonski: Illes Balears, španski: Islas Baleares). Kao i druga Balearska ostrva, Ibiza, Formentera i Menorka, ostrvo je popularna turistička destinacija. Od šezdesetih godina 20. veka, postala je sinonim za masovni turizam. Ime potiče od latinskog insula maior, „veliko ostrvo"; kasnije Maiorica. Glavni grad ostrva, Palma de Majorka, je takođe i glavni grad autonomne zajednice Balearska ostrva. Najpoznatiji turistički gradovi su u blizini Palme, a sa njom su odlično povezani gradskim prevozom. Pomenućemo Plaja De Palmu, Kan Pastilju, El Arenal, Kala Vinjas, Kala Major, Magaluf i Iljetas. Svako mesto je priča za sebe. Magaluf je omiljeno odredište mladih sa burnim noćnim životom, Kala Major je svojom lepotom facinirao i špansku kraljevsku porodicu pa su ovo mesto izabrali za dom svoje letnje rezidencije. Danas je svakako najpoznatiji stanovnik Majorke čuveno sportsko ime, teniser Rafael Nadal.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja

Položaj hotela: hotel Pure Salt Garonda, jedan od najluksuznijih i najnovijih hotela sa 5* poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi i plaži Plaja de Palma, svetski poznate 5km dugačke peščane plaže i bisera ostrva Majorke. Od glavnog grad ostrva Palma de Majorke udaljen je samo 10 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja. Hotel je namenjen isključivo odraslim osobama.

Hotelski sadržaj: bazen, terasa sa suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena, unutrašnji bazen sa đakuzijem, 3 restorana, snack bar, lobi bar, fitness centar, spa i wellness centar sa saunom, turskim kupatilom, masažama, internet kutak (uz doplatu), wi-fi internet u zajedničkim prostorijama (uz doplatu), parking (uz doplatu).

Sobe: hotel poseduje 149 modernih i renoviranih soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet, fen, kupatilo, balkon.

Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu