Hotel All Seasons Club

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel All Seasons Club se nalazi 1,5 km od gondole i 2 km od centra mesta Bansko.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, sef na recepciji, room servis, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, masaže, zatvoreni bazen, wi-fi internet, skijašnica, garaža, parking, prevoz do gondole.

Besplatne usluge:
korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, skijašnice za ličnu opremu, wi–fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta).

Sobe, studiji i apartmani:
TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, kupatilo, fen. Sudijo: dva standardna kreveta i pomićni krevet. Apartmani za 4-5 osoba- app2: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6-7 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje – izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za polupansion i pun pansion. 

Napomena: Doplata za Božićnu večeru 25.12. nije obavezna, standardna večera će biti poslužena. Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna, standardna večera neće biti poslužena.
Kuvanje je dozvoljeno u studijima i apartmanima za lagane obroke. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz potvrdu hotela i naplatu na licu mesta po tarifniku hotela.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021