Crystal Family Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Beleku, Boğazkent na svojoj plaži, oko 5km od centra Beleka, oko 12km od Serika, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Resort ima 23.000m2, od čega hotelski sadržaji zauzimaju oko 8.000m2. Čine ga 4 petospratne hotelske zgrade.

Ukupno ima 372 sobe (166 sa pogledom na more) od čega 278 standardnih (27m2, 78 spojene vratima, 3 za osobe sa posebnim potrebama), 90 family (40m2), 4 junior apartmana i 4 Sultan apartmana.

Glavni restoran (Lalezar), Gözleme house, Caretta Snack restoran, 4 à la carte restorana (Mexico, Venezia, Istanbul, Halicarnassus – zabranjen ulaz mlađima od 7 godina), 6 barova (Lobby Lounge, Vital, Caretta, Lagoon, Saphir Disco i Café Turca).

Za decu tu je mini klub, junior klub, igralište i dečiji bazen kao i delovi za decu na ostalim bazenima. Preporučujemo porodicama sa decom.

Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu dužine 150m. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju. Za peškire se ostavlja depozit.

Samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera (dress code)

i ponoćne užine.

Poslastičarnica, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju dan ranije, turske palačinke, sladoled od 13:00h do 18:00h, keks i kolači od 17:00h do 23:00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani.

Sve standardne sobe poseduju balkon, tepih, centralnu klimu, sef, telefon, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar, Wi-Fi internet, telefon u kupatilu, fen za kosu, tuš ili kadu.

Plaćaju se: room service.

Tursko kupatilo (hamam), sauna (sa šok-tušem), đakuzi, parno kupatilo, fitness centar.

Plaćaju se: Spa centar i Spa bazen, masaže, piling.

4 otvorena bazena, aqua park sa 5 tobogana, Spa bazen sa đakuzijem, zatvoreni bazen sa toplom vodom, Wi-Fi internet (sobe, lobi i javni prostor, do 56 kbps), teniski tereni, košarkaški teren, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, aerobik, strečing, pikado, mini golf, bioskop.

Plaćaju se: kompjuterske i video igrice, stoni fudbal, kuglanje, bilijar, teniski tereni uveče, oprema za tenis, Jet ski, banana, parasejling, kanu, surf (uz sertifikat), golf, profesionalni fudbalski teren, wireless internet preko 56 kbps, internet kafe uz rezervaciju.

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), frizer, sale za sastanke (do 500 mesta).

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

1. dan BEOGRAD - ANTALIJA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA
poletanja aviona kod šaltera Fibula Air Travel-a (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za
pasošku kontrolu. Čarter let (Air Serbia). Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe
(soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.

2. dan. – 7. / 10. /14. dan ANTALIJSKA REGIJA Smeštaj na bazi 7/10/14 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...8./11./15. dan ANTALIJA - BEOGRAD Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Čarterlet (Air Serbia) do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa. Avio prevoznik je Air Serbia . Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom.
Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23 kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8 kg koji odgovara standardu Air Serbia. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni. Let Beograd - Antalija traje oko 2 sata. Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona,putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe AERODROMA u Beogradu / Antaliji. Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba.
Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne nalet. Obaveza je putnika da dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru agencije Fibula Air
Travel na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu ćete dobiti u sms poruci uz vreme sastanka. Telefon je aktivan 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Obaveštenje putem SMS-a i emaila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu