Alva Donna Exclusive Hotel Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, od centra Beleka je udaljen oko 7km, od aerodroma Antalija oko 40km i 50km od centra Antalije.

Hotelski kompleks zauzima 64.000m², ima ukupno 724 sobe i može da smesti ukupno 1.907 osoba. Sastoji se od glavne i deluxe zgrade. Hotel je otvoren 2005. godine, a 2013. godine je renoviran.

Za decu su tu: mini klub (4-12 godina), sobe za spavanje, animacije, igralište, mini disko pre večernjih predstava, trampoline, slikanje, bazen sa toboganom za bebe, bazen sa toboganom za decu, bioskop, hrana za bebe, krevetac za bebe.

Hotel se nalazi na svojoj 300m dugoj plaži koja je je peščano-šljunkovita. Na plaži ima i zona 16+ (samo za odrasle).

 Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne plaćaju.

Plaća se: VIP paviljoni.

Sve sobe imaju: balkon, klimu, fen za kosu, TV plazmu sa sa muzičkim i satelitskim programima, bade mantil, papuče, sef, minibar (dopunjava se dnevno vodom, pivom, sokovima), set za tople napitke (ketler, nes kafa, čajevi, mleko u prahu, šećer), Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaća se: telefon.

Samoposluživanje, izbor više jela (internacionalna kuhinja): doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U koncept ulaze lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u toku celog dana; kumpir, vafl i gözleme se u određeno vreme služi u snack restoranima; ceđeni sok za vreme doručka; jednom nedeljno je gala večera a dva puta nedeljno tematske večeri. Obavezan dress code  za večeru, obuća i odeća za plažu nisu dozvoljeni u restoranima.

Hotel ima i 6 a’ la carte restorana: Italian restaurant (8 EUR po osobi), French restaurant (8 EUR po osobi), Fish restaurant (8 EUR po osobi), Steak House restaurant (10 EUR po osobi), Asian restaurant (8 EUR po osobi) i Teppanyaki restaurant (25 EUR po osobi). Svi rade od 19:00h – 21:30h. A’ la carte restorani se moraju prethodno rezervisati.

Plaćaju se: flaširana alkohona i bezalkoholna pića, room service (24h).

Sauna, tursko kupatilo.

Plaćaju se: masaže, tretmani nege lica i tela, frizer.

Glavni bazen na otvorenom, bazen sa toboganima za odrasle, bazen sa mineralnom vodom, deluxe otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima za decu, bazen za decu sa morskom vodom na plaži, mini klub bazen; večernje predstave, uživo muzika, koncerti, gimnastika u vodi, teniski tereni i oprema za tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, streljaštvo, pikado, aerobik, disko, fitnes centar, fudbal, boćanje, vaterpolo.

Plaćaju se: osvetljenje terena za tenis, svi sportovi na vodi, bilijar, Play Station, kuglanje, paintball (u periodu od maja do septembra).

Parking,  biblioteka.

Plaćaju se: pranje veša, room service, doktor, fotografska radnja, prodavnice, rent-a-car, internet cafe, fax.

1. dan BEOGRAD - ANTALIJA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA
poletanja aviona kod šaltera Fibula Air Travel-a (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za
pasošku kontrolu. Čarter let (Air Serbia). Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe
(soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.

2. dan. – 7. / 10. /14. dan ANTALIJSKA REGIJA Smeštaj na bazi 7/10/14 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...8./11./15. dan ANTALIJA - BEOGRAD Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Čarterlet (Air Serbia) do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa. Avio prevoznik je Air Serbia . Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom.
Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23 kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8 kg koji odgovara standardu Air Serbia. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni. Let Beograd - Antalija traje oko 2 sata. Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona,putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe AERODROMA u Beogradu / Antaliji. Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba.
Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne nalet. Obaveza je putnika da dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru agencije Fibula Air
Travel na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu ćete dobiti u sms poruci uz vreme sastanka. Telefon je aktivan 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Obaveštenje putem SMS-a i emaila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu